Tillväxt genom identifikation & nätverk!

6 May 2017

 

För några år sedan var jag inbjuden till ett panelsamtal lett av Sivert Öholm,där Hilding Holmkvist(sk.hotellkung & entrepenör) Åsa Ivarsdotter ( standup-komikern med tydliga budskap) Peter Roslund ( kommunalråd i Piteå) och så jag ((Pastorn) samtalade!

Vi representerade en mångfald av befolkningen,samt olika ledarprofiler och poängen med vårt samtal var att vi ej skulle utgöra isolerade öar,egna subkulturer osv.

Vems röst är viktigaste -Vem har tolkningsföreträde o.s.v.

Detta är oerhört viktiga frågor och till denna grupp hade kunnat läggas till fler.

Just därför så vill jag hävda att "Det goda samtalet"-"Människor-Tro-Dialog" är av största vikt & värde i dagens samhälle och därför så lägger jag och församlingen i Klöverträsk ner mycket energi på detta,där projektet Storgatan 5 i Älvsbyn,samt olika samtalskvällar med gäster i vår kyrka,hör till vår agenda!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Senaste inlägg

February 27, 2018

January 31, 2018

April 20, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload