top of page

ungdom

Vår verksamhet för dig som går i årskurs 6 och uppåt 

 

T.G.I.F.

T.G.I.F. står för Thank God It's Friday och är vår ungdomsgård för dig som går i årskurs 6 och uppåt. 

På T.G.I.F. umgås vi, har roligt och pratar om det som händer i livet. Vi brukar ha ett tema för kvällen, t ex biljardkväll, danseoke, bowling, myshäng, spelkväll, grillning eller något annat kul vi bestämt oss för att göra.

 

En stund varje T.G.I.F-kväll samlas vi allihop och pratar om vad som händer i livet. Vi tar upp något aktuellt ämne, sett ur bibelns perspektiv och avslutar med en frivillig bön. Vi träffas oftast på övervåningen i kyrkan men ibland åker vi iväg på aktiviteter, eller för att träffa andra ungdomar.

Vi träffas varannan fredag kl 19.30 - programmet hittar du i kalendern

Konfirmation

För dig som går i årskurs 7 och 8 finns det möjlighet att delta i vår konfirmationsläsning. Konfirmationsläsningen innehåller undervisning ur Bibeln. Tillsammans funderar deltagarna över frågor som handlar om Gud, Jesus, om vår självbild och vilka vi är som människor.

Konfirmationen avslutas med en konfirmationsgudstjänst som konfirmanderna är med och utformar. 

Alla konfirmander får en Bibel och en bok som heter "Vägens folk" som vi använder vid undervisningen.    

SQUARE

Ett par gånger om året arrangerar vi SQUARE "in the middle of nowhere". SQUARE arrangeras av ungdomar för ungdomar i vår bygd och i fyrkantsområdet. 

Namnet SQUARE kom till av att Klöverträsk ligger mitt i det så kallade fyrkantsområdet. Dessutom betyder SQUARE på engelska även torg (mötesplats) och ärligt. Det stämmer bra in på vårt SQUARE - en ärlig (och härlig) mötesplats mitt i fyrkanten! 

Programmet för SQUARE varierar. Håll utkik på hemsidan för information om nästa tillfälle. 

UNGDOMSLÄGER

Våra ungdomar deltar årligen i ett antal ungdomsläger så som Lapplandsveckan och Frizon

bottom of page